Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kRaV ellEr anSvaR yTliGhet elleR rikTighEt

har funderat på det där så himmlans mycket..vad är vilket osv..frihet är ett ord som är viktigt för mig..måste känna mig fri..fast fri betyder inte att jag vill gå runt och göra vad fan jag vill när jag vill utan mer att jag får uttrycka och känna vad jag vill..typ säga jag tycker om dig när jag vill..leva i stunden och inte hålla inne med saker som skapar sjukdom..samma då såklart när det gäller tvärtom..att få utrycka du sårar mig..eller nu blev jag ledsen och arg..
krav vad är det? varför får människor för sig att kalla allt för krav..vad vill folk ha..är det bara ytlighet som duger..yta där allt som är jobbigt sopas under mattan och vi ska gå runt och låtsas att vi är glada och nöjda fast vi är ledsna?
krav
ansvar.. sådant man försöker lära sina barn när dom säger dumma saker eller inte säger saker..när dom i samspel med andra bara ser sina egna känslor utan att ta någon som helst hänsyn till andras.. det där samspelet som är jobbigt kan hända men som skapar en psykopatisk värld när det missas..
närhet på riktigt går nog inte skapa utan ansvar eller om man nu vill kalla det krav..
fast vad vet jag?
känns så ofta som att jag står som ett oförstående barn i den här världen och inte förstår något..något..det där som tydligen så många andra lyckats räkna ut på något vis.. det märkliga är att dom som tycks räknat ut det där är ju ändå jävligt olyckliga och måste ofta gå till terapeft istället för att utrycka sig och försöka känna något som inte finns..i en kravlös värld..ensamhet..trotts massa bekantskaper och stress..och saker som världen tydligen tycker är bra..förstår inte det där..alls..
personligen tycker jag om när människor förväntar sig..ställer krav på mig..det får mig att känna att jag betyder något..att dom tycker om mig och bryr sig om..att jag är viktig för någon..och det vill man väl..eller?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-07 08:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smart..bra tänkt !!!
2013-05-07

    ej medlem längre
Ett guldkorn med många korn av sanning- famnar din text med allt jag är idag
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP