Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suck, ja... och jag har aldrig påstått att de var några tiopoängare heller... ;)




Ryssjan full

 

Bössan tom
skramla hopp bak  lås och bom
Det kommer tre ensamhet på vägen

Längtan from
blindo fäller nu sin dom
Där hasar tre tragedi på vägen

Den ene narcissist
Den andre narkoman
Den tredje har aldrig lärt sig älska



Ryssjan full
mata svin i stians mull
Det dignar av självömkans pirater

Jagar kull
smaskar blod för hjärtats hull
Det haglar av tystnadens kamrater

Den ene gör mig tom
Den andre gör mig kall
Den tredje gör mig livrädd att älska




Fri vers av Ki
Läst 545 gånger
Publicerad 2006-02-27 23:41



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Hmm galant ;) vacker, och sorgsen
2006-02-28

    Örnhjärta - Björnhjärta
skrämmande men underfundig
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki