Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Alice i Underlandet


Inre humor


å andra sidan
kanske man bara skall följa den vita kaninen
rakt ner och in i en värld av försvinnande morrhår
det är ju ingen som sagt att det skall vara lätt
det där att hålla huvudet i ordning
och skrattet nära
fast det är ju det tänker jag
där jag faller bland rosa tyll och upproriska strutsar
att det är så fantastiskt livet
för att du finns
i världen
och för all den där kärleken som finns inuti mig
som får alltings surrealism att var crystal
studsar jag lite extra
ganska tjusigt också
om jag får säga det själv




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-07 15:08



Bookmark and Share


  per-olof.dk
- mange fine kommentarer flyver afsted mellem ørerne på en her på poeter.se . Det er jeg rigtig dårlig til, skønt jeg læser gode digte her, og dit er godt. Jeg tager det til mig og lader det gro.
2013-05-14

    Erika H
Mm... kan inte låta bli att studsa jag med. Din text ger studs och frisk fläkt och små drömmar bland bomull och det krullar sig fram ett leende som växer tills det fastnar utan klibb.
Underbart skrivet. Glad glad-känsla och mer. Som kärlek.

2013-05-14

  Mona Nordkvist VIP
Jag följer den vita kaninen och ler...
2013-05-11

    ej medlem längre
Gillar!
2013-05-09

  agneta pichler
fint beskrivet
om en känsla inombords
som är svår sätta ord på

för den e ju helt vrickad
lite glad
mest förvirrad
fast jättelycklig *ler stort*

du gör de bra!!!

2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP