Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan onanera sin tankeverksamhet, så slipper man få tennisarm och kan frånvara matcherna mera centralt. Det viktiga med att slippa få tennisarm är att spelet om kärleken ofta nog uttrycks i love.


Jag onanerade i fem timmar, blott med avbrott







för frukost och lunch. Tankarna gick kors och tvärs kan man väl säga. Det resulterade i en hel del utbyte av känslor och en del kreativitet, dock löstes inte heller denna gång världsfredens gåta. Då man onanerar sin tankeverksamhet är det viktigt att inte använda sig av tunnelseende. Det är vida bättre att söka ha så bred vidvinkel som möjligt och att låta linjalen vila rätlinjigt. Avlägsnar man dessutom linslusskyddet skall det vara grönt över i stort sett hela linjen sedan. Det är bra att träna mot ett bollplank om ett sådant är i nära förbindelse med en själv. Finns det inget sådan tillgängligt kan det räcka med ett par garagedörrar och några burkar spräyfärg. Resultatet kan då antecknas i ett slags graf itti. Ett plank eller staket kan också duga gott, om det inte är för glest mellan bräderna på själva banan. En racket behövs inte och bollar kan man ha i luften mest hela tiden i form av mer eller mindre kreativa idéer. Men ett nät kan vara av nöden om nöden är i kommande. Nätet kan vara fullt av hål, men det går bra ändå, för har man inte mål i munnen eller hål i strumpor och skor kan det vara svårt att komma i dem. Det som skall komma ut ur eller in i matintaget får man gärna själv tänka sig. Det är visserligen många nog som vill lägga sig i och leka domare eller någon sorts Gudrun, men det är inget man behöver ta på stort allvar. På allvar bör man dock ta själva onanin i sig, för utan tankeverksamhet blir det mera snack än verkstad om man säger så.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-07 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP