Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det behöver inte vara

 

 

Allt känns som förr

knackar på dörren till mitt inre

fått ett rött kuvert

som så många gånger förrut

hjärtat slår fortfarande på samma takt

när det ser ditt namn

varje stavelse av dig dalar ner

tar plats tätt intill mig

säger hej

med en smekande ton som kan smälta allt metaller i världen

jag pratar inte om kraft

inte heller om styrka

bara om ömhet som vaggat mig in i alla minnen

jag blundar och känns din mjuka kyss

det smakar precis som innan

lusten att leva stanna kvar

bara för den lilla lyckan

jag minns den skymningen

när änglarna målade vår himmel orange

känner igen din värme i min hand

den bräckliga banden

som jag väljer att avstå

det behöver inte vara över

allt är fortfarande intakt.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-08 16:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bräckliga känslor...
2013-05-09

  Lars Hedlin
Fint och ömt i en ton av längtan ;)
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One