Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem kan lita på gamla talesätt?


Ordbråk 3.0

Vad det är för fel med lök på laxen?
Låter  inte det rätt gott?
Kanske lite salt i såren  håller bakterierna...
Är inte det bra?

Man ska aldrig säga aldrig...
Men nu var det sagt...

Är inte gamla hundar lätta att lära sitta?
Orkar de något annat när är gamla?

Akta dig dock för att köpa grisen i säcken.
Det kan vara en hund begraven. Eller häst.

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-08 15:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord-Tråk?

aldrig från
Herr E.

anförde ordföranden
i Statens Verbala
Exekutivkommittee Ltd.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP