Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kompilatextrakt


Andersen vs Shakespeare

Kejsarens nya kläder
är bara mycket väsen

 

 

 

 

för ingenting.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-08 15:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Nog tycker väl jag att texten rockar
att sedan den mera modernt krockar
är ju att hänga upp sig på inget
se blott det glada i versen och tinget
likt ringaren i tornet troende lockar
2013-05-09

    ej medlem längre
nåja,


något blev det

ju - enkannerligen.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP