Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aforism


Bibliskt

Moses ville lansera sina stentavlor med alla till buds stående medel.






Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-08 15:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...men hade han räknat med
- host - deflationen?
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP