Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Till den som har skall varda givet"


Gammalt människodjungelordspråk

Är man bara tillräckligt rik och berömd kan man leva nästan helt gratis.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-08 15:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
....tills Fogden når Cypern m.fl.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP