Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

 

 

 

Andas lugnt under en blå himmel

förnimmelse av doftande rosor stannar kvar mellan mina fingrar

dina förtrollande ord doppas i söt honung

tystnaden

din tvillingsjäl

håller mig sällskap




Fri vers av Rise Little One
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-10 15:55



Bookmark and Share


  Daniela I
Underbar bokmärkt :)
2013-05-11

  Lars Hedlin
Stilla andas kärleken...
2013-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Andas in tystnaden...rofyllt...
2013-05-10

    ej medlem längre
Vackra ord om vackra känslor.
2013-05-10

  Angel of love
Underbart vacker text!
2013-05-10

  Ninananonia VIP
:) så fin är din tystnad..
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One