Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min frisör super, av gunwale imponerade mig att skriva följande smörja till kommentar.


Kritik på en text (900) kritisk massa







Hjärnan behöver inte meningslöshet
men meningslöshet behöver hjärnan.
Det meningslösa får mening

blott användaren av densamma
använder sig av hjärnan.
Det lär kallas en sorts gymnastik

att leka med ord och siffror.
Utöver de mer kroppsliga lekar
som kroppen är i så stort behov av.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-12 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP