Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invalid av längtan


Jag vet

att i morgon är

dagen grön

då jag inte längre

är invalid

av längtan

_____




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-09 11:57



Bookmark and Share


  annalinnea
så är det...man kan bli invalid, förlamad av längtan
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén