Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAG ATT LUGNA NER MIG

en dag att lugna ner mig

hur långt ska jag hinna på landningsbanan

innan någon ser mig

och börjar att vifta med varningsfanan?

en rofylld man är farlig

en fridfull man är ett hot mot klotet

tillfreds är främling i huset

men grannsamverkan kan stävja hotet

 

 

 

ville den vore ett sekel

den frist jag fått som en nåd från ovan

med nya ögon på världen

ingen kan frånta mig gudagåvan

en dag att stilla landa

en dags att fälla ned landningsställen

i landvinningars mylla

och glad tacksägelse sen om kvällen

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    9/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-09 15:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat
2013-05-14

  mare VIP
Bra formulerat

2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP