Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skall jag svara?

om natten
är världen grå
liksom tankarna

jag hör dem nu; Lyssna!
hur musiken bildar moln
över vattnet, lätta som segel


jag formar speglar
och befäster dem i sanden

tankarna och vinden

där är mitt bo
och nu

jag bär vingar

mina ensamheter
bryr sig inte om kallraset i skorstenen
här är gardinerna alltid dubbelfordrade

och Du

undrar hur jag gör

när jag skriver samman orden

varför flyger fåglarna här
kring min kropp och dimma?

varför ska jag svara

måste Du veta
vilka vägar mina tankar följer?




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-10 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP