Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag stör mig på vissa ljud. Onaturliga ljud. Ljud som någon skapar för att störa är oljud från odjur.


Ljud. Oljud. Odjur.

Tro mig. Har man arbetat inom media.
Så har man hört ett och annat oljud.
Allt är inte örongodis som ljuder.
Tinnitus fanns säkert för 2000 år sen också,
men idag gör man allt för att Vi alla ska få
en bestående tinnitus skada. Jag pratar inte
om musik smak här. Eller kanske inte alls,
det som vissa kallar musik. När det instället
är en fortsättning på 70-talets populära "Primalskri-
terapi.
Nej ljuden, som stör mest är skapade av såna
som vill styra andra. Sublima budskap bla.
Oljud skapade av Odjur. Odjur som tror på makt och
kontroll. Jag har själv blivit utsatt, men det
finns de som har det värre.

Sen finns det ett annat slags oljud som hörs
VÄLDIGT HÖGT HÄR INNE PÅ DETTA FORUM.
De som borde kallas dårar, men som smutsar
ner våra öron och ögon med sina kadaver till
poem. "Men nu dömer du väl!?" Säger den totalitära
liberalen. "Alla måste få plats"
Absolut, helt klart, men INTE på bekostnad av
vårt sinne och själ. I Holland röstas nu i år,
in i deras riksdag ett PEDOFIL PARTI.
Liberalismens högborg, Holland, Belgien.
EU:s högkvarter i Bryssel. Alla säger välkommen
in!!!!
De har tjatat och legat på, år efter år, och trägen
vinner. "DE KALLAR DET KÄRLEK DET DE HÅLLER
PÅ MED?????" På vilkas villkor? Barnens??
Nej i detta fallet som i så många andra så är de sekundära
de är bara produkten som DESSA I MIN MENING KVARNSTENE
MÄNNISKOR ÅTRÅR!!! Barnen, vårt allt!

"Gud är död filosofin" Har bytts ut mot det
som människan åtrådde från början. JAGET ÄR GUD
OCH JAG GÖR SOM JAG VILL!! Allister Crowleys
manifest som direkt är taget från ORMEN I PARADISET
~~~~< "Ni skall bli som Gud, kunna skilja på
rätt och fel, ät bara ät ssssssnart är ni gudar."
VEM HOPPAR INTE TILL OCH TAR ETT STEG ÅT SIDAN
OM MAN ÄR UTE I SKOGEN OCH GÅR OCH MAN HÖR:
SSSSSSSSSSSSSSS, bredvid sig. Jag gör det.
Kanske inte en biolog då, men det är en annan
femma. Idag finns det för mycket Ssssssssss
och bla här på sajten. Människor, eller vad de
nu är, som sprider sina oljud, odjurbilder, och sina
Totalt hänsynslösa texter som rapar Gehenna
lång väg.
FÅR DE BETALT FÖR DETTA??? Ssssmyga
ut efter mörkrets inbrott för att stjäla
vår glädje?? Har sagt det tidigare och säger det
igen, jag ska ta bort mig från detta Sodom
och Gomorra. Snarast. Dock övertalade en vän
mig om att stanna kvar. Och bekämpa ogräset.
Men det ÄR inget ogräs. Det var det för många
tusen år sedan. Nu ät det en törnehäck så hög
som ett Babels torn. Innanför väntar ingen Törnrosa
på att bli kysst, utan endast ett välkommen,
från ormen själv.

Tack o adjö
Over and out

The Duke




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av The Duke
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-18 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Duke
The Duke