Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov gott

Att sova gott. Är inte många förunnat.
Själv sover jag med en sömnapne mask.
Men jycken hatar den. Första tiden så skällde
han och jag kände mig som Dart Vader.
Men utan den kraft han åberopade.
Jycken har vant sig nu.
Men jag lär aldrig vänja mig.
Vaknar till och ifrån. Går ut på balkongen.
Ser ner mot city. Då blir jag sömnig igen.
Hur orkar de? Ja, ja vem är jag att döma. Har
ju själv varit en ute-nisse innan jag träffade
henne, hon som saknas mig.
Hon som somnade in.
Hon fattas mig.
Nu ska jag försöka sova.
Med mask. För jag bär ingen
dagtid. Gör du?

The Duke




Fri vers (Prosapoesi) av The Duke
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-20 01:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt.

Jag sover också med sömnapne mask och förstår vad Du talar om.
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

The Duke
The Duke