Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack och adjö


De tyckte jag var modig när jag sa det alla redan visste.
Sen var det tack och adjö.




Fri vers (Fri form) av Jane S VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-10 09:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs
2013-05-10

  Anya VIP
Jaa sanningssägare är inte alltid populära, särskilt inte i slimmade organisationer. Så tänker jag när jag läser.
2013-05-10

    ej medlem längre
Livets paradox! Ack!
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP