Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländad och blind

jag vände dej ryggen
bland gräskullar och flyttfågelsträck
där kände jag mig trygg

mellan människoflockarnas
tomma ord och kontaktbrist
söker jag nu efter elektricitet

- Ja du vet, gnistan till elden som
förbränner ljuset i båda ändar

utan den är jag livlös

jag förmår inte längre
se elden i någons ögon

är jag bländad och blind






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-11 00:20



Bookmark and Share


  Nanna X
jo, så där solblindhet, den kan ta tid
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP