Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten repris...på grund av brist på nya ord


DÄR KÄRLEKEN ÄR EVIG

Vill du

vandra med mej

på en månstrimma

till stillhetens hav

Ro över

Ta karlavagnen

mot den gnistrande vintergatan

 

Stanna vid en strand

av ädla stenar

där musiken klingar

av harpospel

 

Gå bland rosor

utan törnen

Omges

av de underbaraste dofter

 

Stanna

där kärleken är evig

 

Vill du det




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-11 20:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint...
2013-05-12

  Lars Hedlin
Så fint...
2013-05-12

    ej medlem längre
En sån vacker dikt.
2013-05-11

  M M Mannheim VIP
Du går från klarhet till klarhet. Det här är poesi!
2013-05-11

    Dan Myrbeck
Tack för en bra repris!
2013-05-11

  ULJO
Låter som en bra sysselsättning
2013-05-11

  Mona Nordkvist VIP
Ja - när den tiden kommer.
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP