Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bör sjungas i A-dur i klassisk doo-wop stil.


Superdupersanningstankar

Stal en flaska vin.
Stal en flaska liv här i
galenskapens höst.
Shalallallalalallaa,
gråter gör jag vid nåns bröst.

För jag är förälskad nu.
Ingenting spelar någon roll längre.
Inte ens hororna nere på gatan eller
grabbarna vid hörnet.

Och inatt, och denna ljusa morgon, kommer
jag dricka mig full.
Jag har stulit för att
bara nå dig.

När vi går nerför andra lång tillsammans så
vandrar jag på guld.
Men människor är konstiga
och tiderna
som rullar är okontrollbara.

Jag stal en flaska
för allt som kommer och går.
Stal en flaska liv för för oss.
I livets höst.
Shallallalallalaallaa




Fri vers av CeseusII
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-12 07:57



Bookmark and Share


  -----
Fet titel!
2013-05-12

  Pärlemor
jävlar så bra!
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

CeseusII