Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver sämst.




Är det bara jag som skriver sämst

om arbetsbordet och hjärnan

är lika välstädade?

Med andra ord

helt blanka.








Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-12 15:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland är det bara tomt.....
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP