Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt från min CD


SOLEN VINDEN DU OCH JAG

Solen vinden du och ja
vindarna viskar kärleksord
Dagen har svunnit natten är vår
ensam vi är på vår jord

Natten flyr och gryning vi ser
morgontimman står nära
Aldrig ska vi mötas mer
min innerligt älskade kära

Solen bryter så sakta fram
stum vår mun trasig vår själ
Vi skiljs från varandras armar
ingen kan säja farväl

Ref:
Tyst ligger stranden röjer intet
om vad den i natten har sett
Men vågorna viskar ännu
om kärlek i hemlighet

Solen vinden du och jag
havet stranden och vågorna
svårt vandra bort i ensamhet
med de obesvarade frågorna

 

Tyst ligger stranden...o.a.v.

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-12 17:18



Bookmark and Share


  ULJO
En mycket vacker text
2013-05-12

    ej medlem längre
den är jättefin liksom de övriga som ligger ute på YouTube - imponerande..
2013-05-12

  Mona Nordkvist VIP
Vacker text. Men jag blir ledsen.
Det kanske beror på att vingarna släpar idag...
2013-05-12

  Lars Hedlin
Så fint ;)
2013-05-12

    ej medlem längre
En sån vacker musiktext.
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP