Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är väl propaganda annat än ord och mening i avsikten att få dig att uppleva hur att bli riktigt till freds med situationen, bara du följer med i propagandans... en dans som uppslukar ditt hjärta, din själ.


Propaganda






Se fågeln sväva uti himlens höjd
känn, känn, vilken fröjd
så lever du upp min kära vän
så har du kärleken på känn
lev dig in i att du är nöjd




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-13 10:56



Bookmark and Share


  figurett
Leva, och lära genom att känna till och ifrån alltså...
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP