Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG FÖRSÖKTE

hitta dej

 

där regnbågen gick ner

 

men

 

kom allt längre

 

ifrån dej

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-13 12:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det va synd...men ge inte upp...
2013-05-13

    ej medlem längre
Det bor vemod i dina fina ord.
2013-05-13

  Lars Hedlin
Berörs
2013-05-13

    Dan Myrbeck
Det man helst vill ha,
och jagar allra mest,
är ofta svårfångat.
2013-05-13

  M M Mannheim VIP
Att söka där regnbågen går ner, där finns inget guld, där finns inte jag.
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP