Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Putslustigheter om musik


Om musik 1.0

 Fritt blås kan smälla lika högt som fullt verk!


Operasångare svalde plomb – fick guld i strupen.


Örongodis – knäck i lurarna.


Musik är delikat kamouflerad tystnad.


Tystnaden är alltid relativ, pausen absolut.


Improvisation kräver noggrann planering för att verkligen låta som sådan.


Apocalypso – undergångsmusik från Västindien.


Orangutango – något klumpig apdans.


Jean Cyberius : finsk datoriserad tonsättare.


Svensktoppslåtar är en schlager i ansiktet på den goda musiksmaken.


På Musikradion: Igor Stravinskij – idag Ravel.


Munviga spelar gärna mungiga.


 


 


 




Övriga genrer av Algotezza VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-13 13:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del människor går omkring med maskerad intelligens, oavsett ålder och färdighet. Jag gillar aforismer men är samtidigt litet osäker på exakt vad som är en aforism, det vill säga om alla dessa texter är just aforismer.
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP