Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordvitsar om bleckblås


Om musik 2.0

Trombonspelare har det inte lätt: dragen ibland vid näsan.

 Trombonister har i regel väl fungerande blåsfunktion.

Effektivt att smörja basunens drag med: trombonister.

Trumpetare tog sig en blecka.

I stora drag känner de flesta till bastrombonens historia.

Dirigenten hade ett horn i sidan från bleckblåsarsektionen.

 

 




Övriga genrer av Algotezza VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-13 13:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker inte att dessa texter liknar aforismer fullt ut. Det känns snarare som en sorts skämtsamheter som skulle sortera under kortfattad humorism, om genren blott fanns.
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP