Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"If it's true that our species is alone in the universe, then I'd have to say the universe aimed rather low and settled for very little." /George Carllin


Strängspel



jag släpar mitt piano i motvind

förblindad av skämda ackord

släpp lös regnet! stormblåst, var är du?

bebistårar från skyn, sicket jävla hån!

duggregn i mjugg! snälla, täpp igen!

håll käften med dina ögon!




visst, jag vill halka och slå mig

men inte så här,

inte på detta förvanskade vis!

inte med mollstämda skatter i mina njurar!

inte som en erigerad kastrat!

inte som en tvåbent spya,

som devalverats till människa.





Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-13 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP