Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM DETTA VORE

en dejtingsait

Då skulle jag skriva

 

Finns du man

som är intresserad av en trädgård

på 1500 kvadrat

som börjar se lite lessen ut

som vill känna starka armar med spade

 

Nu är det inte så

så då kan jag inte

skriva det

ML

 

 

 

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-13 19:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint..
2013-05-14

  Lars Hedlin
Säkert många som finner varandra endå genom detta medium ;) kram
2013-05-14

  Mona Nordkvist VIP
Du gjorde just det.
Så kul! *ler*
2013-05-13

    ej medlem längre

vad härligt skrivet ...
2013-05-13

    ej medlem längre
Härligt! Med glimten i ögat och värmen i hjärtat.
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP