Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Bevisa det hela natten!" - haikusamling

Tar min vila i
Darth Vaders blå snickebo.
Vaknar vid ett bröst.

"Tänkte bara på
en dröm jag hade inatt."
Alla rädslor teg.

Ödets vita mjölk
i paket röda som blod:
hem-filosofi.

Gatan spärras av.
För idag tar han ledigt.
Röd gubbe går fram.

Ta hand, jag går först.
Vårt samtal var kort och fint.
Vi klarar vintern.

Allt gott jag kan ge,
finns nånstans i min bidé.
Frälsning upp i G.

Klaustrofobiskt liv
i universums ljus med
sprängdeg i fickan.

Vänner faller upp,
men ansiktens färg ändras.
Uppochnervänd höst.

Min vackra ängel.
Jag dödar allt som vill ont.
För nu är jag sån.

Ljug för mig, du där.
Ta mig bort en stund, drömväv.
Viska sanningen.

Genom eld jag gått.
Men trots mina märken dör
alla höstens löv.

Bortsprungen ungdom.
Garagegrå tillflykt ikväll.
Ylande boombox.

Jag skördar idag.
Inatt flyter jag tungt på
sommarns snabba saft.

Du kommer aldrig
veta smärtan jag levt med.
Och vice versa.




Fri vers av CeseusII
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-13 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CeseusII