Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med hjärtan så förlorade

Med hjärtan
förlorade
i den mörka
sprickan
mellan oss,
vi tog allt
vi hade
och slängde
bort det.
Medan en
joker stod
och tog
ett bloss.
Jag kan säga att
jag är ledsen,
jag kan säga förlåt.
Men ingenting betyder
någonting.
Nu när nattens
egna grymhet
och dess
farliga
måne
lyser över oss.
Inatt.




Bunden vers av CeseusII
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-14 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CeseusII