Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tårar över vattnet, av Lars Svedin, inspirerte till min kommentar. Vad konstigt. Kvinnan till vänster i bild var inte där när jag tog bilden. Var sjutton kom hon ifrån helt plötsligt?


Kritik på en text (992) en rick






Allt medan tolkningen är fri
även det som kallas sordi
för läsaren in och ut
tills texten plötsligt är slut
det kallas även sortie




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-19 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP