Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Jag gav dina ögon det liv 

du inte längre trodde dig äga

förlorad drunknade jag i vår blick

Över den osynliga bron

höll vi varandras frostiga händer

Jag följde villigt med

du trodde ju

så blint på det

 




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-14 21:35



Bookmark and Share


    dreamoflife
Fin!
2013-05-14

  Lärling
Fint!
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP