Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus

Paus

Ta´ vara på dina sorger och problem
då slipper du sitta ensam och arm.

Jag däremot, vandrar vidare
med glädjen i hand.




Fri vers av Colette
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-02-28 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Colette