Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olycksbarn

Du stackars lilla olycksbarn
som saknar en publik
det tillhör ju den magra sortens konst

Då får du vatten på din kvarn
att kalla dig unik
med stolthet viftar du bort all respons

Du sitter i ditt gråa rum
och knäpper konsonant
och rapar ur dig tungt och pretentiöst

Du äter dina valium
och samlar på dig pant
men innerst inne är det glädjelöst




Bunden vers (Rim) av Edgar Allan Ågren
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-15 20:20



Bookmark and Share


  Cornelia Dahlroth
Åh fantastiskt
2013-05-18

  Federico Romano
Tung verklighet får mig att tänka på Viktor Hugo.
Många konstnärer har den verkligheten.
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren