Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara snäll är inte inne

taskiga kommentarer, nedlåtande ord
blickar som himlar gör skillnad på vår jord;
stjälper istället för hjälper




Fri vers av Jane S VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-16 12:08



Bookmark and Share


  Federico Romano
Dessvärre mycket av denna vara..
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP