Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storslaget



En glödande brasa

Ligger och pyr

I öster.


alltmedan



Vinden spelar sin

Ouvertyr i grenverket



Ljuset gör en

Storslagen entre'

Och intar scenen



Som dirigent.



Föreställningen

Kan börja.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-17 06:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man ser tavlan som målas upp...vackert...
2013-05-17

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Texten är ett bra och välskuret koncentrat.
men
det är ett väldigt dramatiskt stort mellanrum mellan raderna.
Så jag undrar hur du tänkte där?
Kanske använder du mellanrummet som uppläsningsmanus som i noteringsgrafik?
Själv har jag lätt för att tappa balansen mellan raderna. Som när man går på en alltför glest snickarad båtbrygga. En upplevelse ju bara detta.
2013-05-17

    ej medlem längre
Snyggt
2013-05-17

    ej medlem längre
Elegant presenterat!
2013-05-17

  Lars Hedlin
Så fint skaldat!
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP