Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ärta


så det är sådan det är
att vakna
och inse att man inte är en ärta

give me a shotgun dear
and that schotch on the rocks

jorden snurrar rund
grodorna de hoppar
och hjärnmassan
glittrar så vackert i solen

there were no freedom
in the illusion
only death

men rätt läcker är världen
sedd med oärtiga ögon
också när de glimrar grönarga
klarseendet når helt dit det skall

let me lay this fallen spirit 
amongst the rubble of the called

och när allt är intet
vill jag kliva rakt in
för jag vet att du fångar mig
när jag faller




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-17 14:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs av texten!
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP