Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: " Du ska inte tro det blir sommar ...! ". " Blissful beginning of the day " Bindu


Du skall inte tro det blir lycka ...!

 

Ohh kära låt mig få brinna

en stund i din närhet var kväll

då ska nog mörkret försvinna

o Själen bli lycklig o säll

 

Då ska vi plocka små stjärnor

o lägga dem i vårt bo

där ligger de stilla o gnistrar

o våra hjärtan får ro

 

I drömmen sen ska vi sväva

mot Kosmos mot rymden så stor

för där är så härligt leva

i Himmlen där vår fader bor

 

Där ska vi dansa med änglar

som levat på Jorden igår

som fått en evig ungdom

förutan smärta o sår

 

Där plocka vi Himlens eterneller

från Sarons ängar i en korg

o delar till alla människor

på Jorden

i smärta o sorg

 

Dessa blommor i deras hjärtan

lysa om glädje o frid

En dag ska de slippa att frysa

o dansa i Evig tid

 

Du ska inte tro

det blir lycka ...

om inte nån sätter fart

för då börjar stjärnorna lysa

o då kommer Kärleken snart

 

Jag gör så att solarna dansar

jag gör hela rymden så skön

o vi rider på kometernas svansar

o ber vår nattliga bön




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 399 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-17 14:23



Bookmark and Share


  Palett
Fin känsla i din text, och vilken härlig bild "vi rider på kometernas svansar" !!!
2013-05-23

  Rozsi.kovacs

Så otroligt vackert
2013-05-23

  Chawa VIP
Så fin.. Du skriver alldeles ljuvligt vackert!
2013-05-22

  Nina.H
Åh, ikväll ska jag gå ut och plocka
stjärnor..och dansa med änglarna..

vilken härlig euforisk känsla dina
strofer förmedlar..

så hänförande..så trollbindande
så vackert..så själamumsigt!

Bokmärkt!
2013-05-18

    ej medlem längre
Glädje!
Hoppfullt!
2013-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Jag nynnar med i dina vackra ord...ljuvligt...
2013-05-17

    ej medlem längre
Underbart poetiskt vackert. Så fint att dansa med änglarna som levat på jorden, kanske våra nära och kära som gått före.
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge