Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert vemod

Du är vad många önskar
när löven inombords vissnar,

du är sötman
de inte har en susning om,

du är mellan raderna
den meny de ser,

en behagfull verklighet bortom...

en syrlig verklighet.

Du är en varm anrättning
du är upphöjd
smakfull.

Du är en dags avkoppling,
en önskan i vårsol och värme.






Fri vers av Leif Furstedt
Läst 487 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-17 21:30



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert
2015-04-07

  lilla t
Känner mig speciell, när jag läser din text även om jag vet att den inte alls är skriven till mig. Men utvald. Du är en finsmakare, något sparsmakad på ett högt intressant sätt!
2013-05-20

  aol
så vackert vännen, ja låt mej vissna glad,
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt