Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen

Kroppen
Hur ska jag älska dig när du gör det så svårt för mig?
Jag ger, du tar, vi går åt olika håll du och jag
Du som ger mig livet och samtidigt tar det ifrån mig
Jag vill göra slut med dig men det går inte
Jag kan inte leva utan dig men du har blivit till ett fängelse
Älskade kropp, varför du gör du så här mot mig?




Bunden vers av LLisa
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-19 18:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra om diskrepansen, samt symbiosen, samt känslorna därav
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

LLisa
LLisa