Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlorad

det är möjligt att jag hade potential men den är förlorad nu. den är förlorad och varje gång jag ringer dig så ringer den mig för att berätta om hur den försvann. den ringer och skriker i mitt öra att den ändå inte var något värd så det är ingen idé att sörja. men jag sörjer. jag sörjer att inte få uppleva insikten om att min potential var en illusion.




Fri vers av LLisa
Läst 142 gånger
Publicerad 2014-12-11 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LLisa
LLisa