Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan sammanhang



det fanns ju inga klockor som tick-tackade
bara torra välskurade golv och blad efter blad

av gift och silande syra

tankarna  irrar mot det rosa pappret
en skits en storslagenhet ett tomt innehåll

krasar

inombords

jag vill sträcka ut efter något
vika det så varligt
men fingrarna skakar så förbannat
som sorg fallande

jag begär inte det förstådda
hur ville det vara möjligt

att förklara den levande döden
den som gick vid människors sida

rakt skuren ur sin egen smärta
bunden och ändå aldrig närvarande
som en flyktighet osedd
som en människa tom






Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 332 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-19 18:53



Bookmark and Share


  Marianne Räf
"den levande döden". har aldrig stött
på det uttrycket, förut. Det + annat,-
mycket snyggt!
2013-05-25

    dreamoflife
Så bra!
2013-05-19

  catharina.jerbo VIP
som den skär. så skickligt skrivet, som du "lurar" in mig och jag står där utan mitt vanliga försvar. superbt.
2013-05-19

  Tarantaran
Starkt och fint skrivet!
kommer att tänka på
Hippolyte Taines ord:
" Last och dygd är
produkter som vitriol
och socker. "...det
kom sig av dina ord:
" blad efter blad av
gift och silande syra "
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP