Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG GÅR UT

i kvällen

med frysväska

och frysklampar

Samlar allt vackert jag ser just nu

och alla vårens dofter

 

Går in till min frysbox

 

Tar fram det

en grå regnig dag

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-19 21:42



Bookmark and Share


  Densen VIP
;)

2013-05-20

  Lars Hedlin
Spara i tanken för en grå dag...bra skaldat!
2013-05-20

  aol
ja att tas fram som ljusa minnesärlor när en dag känns grå, kram,
2013-05-19

  ULJO
Låter som en god tanke
2013-05-19

    ej medlem längre
smart...
2013-05-19

    Birgersdotter VIP
Då är det skönt att plocka fram guldkorn man sparat
2013-05-19

    ej medlem längre
Vilken fin tanke!
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP