Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Norges bidrag bäst!


Melodifestivalen onödigt tillrört...

 

I lördags var det stora melodifestivalen

upplägget börjar bli helt puckat

Först och främst så hade inte vi i Sverige ens röstat fram

den låt som i Svenska finalen vann, det avgjordes av andra länder.

Sedan så fick inte Sverige ens

rösta på torsdagen som var den dag då Norge

var med och deltog i delfinalen inför slutliga stora finalen

-men de kom med iallafall.

Sen är det 5 länder som Alltid får vara med oavsett

hur det gått året innan, för de/vi betalar för det

Detta år var det ett fåtal låtar som jag ens tyckte var lite bra

men Norges var iallafall bäst enligt mig.

Men fattar inte låten som vann, inget ont menat, men allvarligt..

Melodifestivalen är inte som den varit!







Övriga genrer av Magica VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-20 05:31



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Håller med dig, Norges låt fick arslet att börja rejva loss framför dumspegeln....:)
2013-05-21

    ej medlem längre
England hade den sötaste tjejen ocdh Azerbaidjan den coolaste musiken.
2013-05-21

  Magica VIP
Okej, bra du förtydligade det Federico! :)

2013-05-21

  Federico Romano
Det var bara en parodi av en Engelsk slager som drev med Italienare på 70 talet, som kanske inte alla minns, som jag tyckte var rolig, ursäkta om den misstolkades..
2013-05-21

  Magica VIP
Obehaglig kommentar av dig Federico Romano!
2013-05-21

  Federico Romano
What you say the great 5 family, have some respect or you face go to look like pizza, shut up yur face.. ;-))
2013-05-20

  ULJO
Istället för att rösta på de låtar man tycker om tycks länderna rösta på varandra av ren tradition. Det är ju helt galet. Ska denna festival fortsätta måste röstningen förändras och bli mer inriktad på låtens karraktär.
2013-05-20

  Lars Hedlin
JA bättre som det var förr då var det 10 låter i final och inga delfinaler. Nu är det mest för att olika länder ska tjäna komerisellt och ekonomiskt på det hela.
2013-05-20

  SatansSon VIP
inte själv kollat sen udo marteens vann med merci cherie
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP