Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

valmöjligheter



Någon har sagt att den smala vägen är den rätta vägen.

Men hur ska de breda kunna gå där??




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-20 07:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just det!
2013-05-20

  Maj-Lis VIP
Ja de kan man undra
2013-05-20

  Fem hjärtan VIP
Haha..Bra fråga..
2013-05-20

    ej medlem längre
Jesus hade humor! På en liknande fråga svarade han "Det är lättare för en kamel att komma igenom ett nålsöga. Men det som är omöjligt för människor är möjligt för Gud."
Vad tror du- finns det en chans för oss?
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP