Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gärna


Leker plockepinn

i min hjärna.

Hämtar upp lite kärlek här

och lite blånande himmel där,

blandar dem med forsande älvar

och heta hjärtan

som sätter det inre i brand


Svalkar av i stilla böljegång

vid stenar som rullats

av miljoner vågor

som trampats och famnats

av älskande par.


Men oj, vad kom där?

en krokig liten pinne

av förtret och avund.

Tur den var så liten.


Den får ligga underst.

I skamvrån.

Längst ner där jag har svårt

att plocka fram den.


Det blir skönast så.


Livet.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-20 10:46



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Underbart skrivet!
2013-05-20

  Fem hjärtan VIP
Vackra raderi hämtade från din färd genom livet...
2013-05-20

  Lars Hedlin
trevligt ;)
2013-05-20

    ej medlem längre
Lekande lekt och klokt!
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP