Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från byrålådan

 

som fucking irriterande
med socker på
men utan det där
och hur man än skakar och skakar
ramlar samma gamla socka ut
inte ens att dra den över huvudet hjälper
för hur skulle det
liksom




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-20 21:13



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Finns stöd att få ... om du vill ... :)
2013-05-20

  agneta pichler
Låter som
Frustration

De går över :)

Kram på dig
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP