Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bärlös sorgsenhet

Här vandrar jag i de Norrländska skogarna

hjortlös

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Åse Tropp VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-20 22:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här finns både sorg, längtan och humor!
Trevlig dikt!

2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP