Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen dikt

I dag skulle lugnet få ha sin gång
Inga rader på hela dagen
Njuta av naturen
Lyssna på fågelsång

Så denna text kommer nog ifrån magen...

Händer över tangenterna, som av tvång...

Nej fy, nu ska jag gå ner med hundarna till hagen




Övriga genrer av Fem hjärtan VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-21 10:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt igenkännande - bra där..
2013-05-21

  Angel of love
Ska ta en sån dag jag med!
Ha en skön dag.
2013-05-21

  Nina.H
Känns igen :)
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP