Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inga svar

Jag förstår, det är fel på mig
Eller så uppskattar ingen mig
Ganska samma sak
Bara vilket alternativ?
Svårt att veta
Jag har inga svar




Fri vers av ankrso
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-21 20:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Oerhört svårt att vara inlåst i enådan känsla! Svaret är ibland att inte söka svar... Att leta livsglimtar, kan vara både svårt och lätt, och det finns människor som förstår! Utan att de visar det...
2016-04-28

    samole
Det finns svåra situationer. Trassel, mobbing och missförstånd och nerbrytande barndom. Allt påverkar till en viss grad vår tänkning.
Dock i tänkningen kan man välja att vara riktig även om man ligger djupt i ett nedbrutet nervsystem.
De känslor som säger oss att andra människor bär ansvar för vårt välbefinnande på gott och ont, bör vi korrigera, så att vi inte gör oss själva till offer.
Jag säger vi eftersom detta i stor grad gäller mig själv och att det nog hör till ett av de vanligaste sätten att bedra sig själv på.




2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

ankrso